Kćerke 23. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 23. epizoda!

By  | 

Kćerke 23. epizoda!
Hazan je ljuta i proživljava veliku bol.Ona ni ne sluti šta se dešava sa njenom majkom.Sinan više ne može da krije svoju ljubomoru, dok Jagiz više ne može da krije svoju ljubav.Jagiz ipak odluči da stavi svoju ljubav po strani, te kreće u akciju da spoji Sinana i Hazan.Ipak,to će biti veoma teško, jer je svakoga dana jaz izmedju njih dvoje sve veći.Fazilet je odlučna da dokaže svoju nevinost, te radi na tome.Hazim pod dejstvom lekova koje mu daje Jasemin radi stvari koje nikadane bi, a Edže postaje deo opasne zamke koja je spremljena za Hazima.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!