Kćerke 23. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 23. epizoda!

By  | 

Kćerke 23. epizoda!
Hazan je ljuta i proživljava veliku bol.Ona ni ne sluti šta se dešava sa njenom majkom.Sinan više ne može da krije svoju ljubomoru, dok Jagiz više ne može da krije svoju ljubav.Jagiz ipak odluči da stavi svoju ljubav po strani, te kreće u akciju da spoji Sinana i Hazan.Ipak,to će biti veoma teško, jer je svakoga dana jaz izmedju njih dvoje sve veći.Fazilet je odlučna da dokaže svoju nevinost, te radi na tome.Hazim pod dejstvom lekova koje mu daje Jasemin radi stvari koje nikadane bi, a Edže postaje deo opasne zamke koja je spremljena za Hazima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site