Kćerke 39. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 39. epizoda!

By  | 

Kćerke 39. epizoda!
Hazime i Jagiz se spasu od Kerime i pokušavaju da svoje živote dovedu u red.Kerime se suočava sa Fazilet i Hazimom na vrhu zgrade.Jagiz i Hazan pokušaju da razgovaraju, ali ne znaju šta da kažu jedno drugom.Sinan i Jagiz se ponovo suprostave jedno drugom.

Hazan govori Jagizu da ne želi da nikoga rastuže, te se povlači kad je njihova ljubav u pitanju.Gokhan i Jasemin su u svadji.Jasemin mu kaže da neće moći nje da se oslobodi.Hazim se oslobadja Kerime na svoj način, ali nije lako da se oslobodi sumnje koje su ga obuzle.Jagiz i Hazim pokušavaju da se drže dalje jedno od drugog.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!