Kćerke 4. epizoda!Sinan objavi porodici da je u vezi sa Hazan!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 4. epizoda!Sinan objavi porodici da je u vezi sa Hazan!

By  | 

Kćerke 4. epizoda!Sinan objavi porodici da je u vezi sa Hazan!
Sinan proglasi Hazan kao svoju devojku što odjekne kao bomba u vili Egemanovih, ali I u magazinima. Porodica Egeman burno reaguje na to, posebno Jagiz koji je u šoku nakon suočenja sa Hazan.
Sinan i Jagiz će se prvi put suprotstaviti jedan drugome, a razlog tome će biti Hazan.Hazan postaje meta Nil, iako još uvek nije svesna šta ju je snašlo Sinanovom izjavom.

Nilino zadirkivanje će dovesti Hazan I gospodju Fazilet u tešku situaciju i nakon poniženja u vili, Fazilet će postati još više ambiciozna. Dok ona pokušava da iskoristi Sinana koji je objavio navodnu vezu sa Hazan, on uprkos svojoj porodici traži Hazan.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!