Kćerke 6. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 6. epizoda!

By  | 

Kćerke 6. epizoda!
Za Hazan i Edže dolaze teški dani u vili.Nil zatekne Hazan u Sinanovoj sobi , te se Hazan suočava sa još jednom prljavom Sinanovom igrom.Hazal napušta vilu, a vraćanje u mahalu joj nanosi veliku bol.Razbijena bočica parfema donosi Edže nove probleme.Fazilet i njene kćerke su potrešene jer su ostale bez svog doma.

Hazan,Jagiz i Sinan se moraju suočiti sa prošlošću.Jagiz želi da se drži po strani, ali se ponovo nalazi izmedju njih dvoje, kad Sinan u pola noći ode po Hazal u hotel.Hazal odlučuje da potisne svoja osećanja.Fazilet shvata da od takmičenja nema ništa i preduzima jako riskantni korak.Korak koji preduzima dovodi je licem u licem sa Jagizom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!