Kćerke 7. i 8. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 7. i 8. epizoda!

By  | 

Kćerke 7. i 8. epizoda!
7. epizoda
Hazan saznaje da je Sinan kupio kuću u kojoj je rodjena i odrasla.Fazilet pavi haos kako bi pronašla Edže koja je pobegla sa Jasinom.Hazan sazna da je Fazilet pretukla njenu sestru na sred trga, te je besna na majku i odluči da sama potraži sestru.Činjenica da je Sinan kupio Hazal kuću ponovo sukobi dva brata.Edže provodi romantične trenutke sa Jasinom, ali se odjednom nadju u košmaru.Hazan je jako zabrinuta za sestru, i jednu od najtežih noći u svom životu deli sa Sinanom.
8 epizoda
Hazan i Jagiz se suočavaju licem u lice.Hazan nalazi sestru, a Jagiza pogadja emotivni susret dveju sestara.Fazilet je srećna zbog kćerkinog povratka, te ponovo počinje da traži rešenje za kuću.Zbog povrataka Salihe, Fazilet se nalazi u opasnosti.Fazilet okrivljuje Jasina za sve nevolje koje je proživela Edže.Sinan treba da izgladi odnose izmedju braće koja su se sukobila oko tendera.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!