Kćerke 9. i 10. epizoda!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 9. i 10. epizoda!

By  | 

Kćerke 9. i 10. epizoda!
9. epizoda
Hazal zaklecaju kolena zbog Sinanove lažne izjave ljubavi.Hazal po prvi put reši da mu poveruje, te oni provode jedno neobično veče zajedno potpuno neplanirano.Fazilet je u šoku što joj je Hazan pocepala ček.Jagiz prekida sve veze sa svojim ocem, a slučajni susret sa Edže potpaljuje nove nesporazume.Sinan pored Haziled počinje da oseća ono što nikada do sada nije.On oseća grižu savest i nalazi se u bezizlenoj situaciji.Nil ne može da podnese Hazalinu i Sinanovu bliskost, te postavlja zamku koja će promeniti sve.
10. epizoda
Policija dolazi po Hazan, optuživši je da je pretukla jednu devojku.Sinan je očajan saznavši to.Fazilet i Sdinan odlaze u policisku stanicu, te im se ona kune da nije ništa učinila.Hazalina majka pada u nesvest.Sinana zbog Hazal izbacuju iz kuće.Jagiz nije ravnodušan na situaciju u koju se nalazi Hazan i preduzeće pravi neočekivani potez.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!