Kenan i Melek shvataju da se još uvek vole !

Elif

Elif 402 epizoda ! Kenan i Melek shvataju da se još uvek vole !

By  | 

Kenan i Melek shvataju da se još uvek vole !

Kenan i Melek shvataju da se još uvek vole. Tugče i Elif se spremaju za pozorište. Svi skupa žive u istoj kući, Kenan sa svojom porodicom, ali i Rabije i Indži sa Sametom. Melek se jednostavno stidi ispred Kenana kad se nadje u njegovoj blizini. Tulaj pokušava da Vejsela podigne iz kreveta. Tulaj želi pomoći i Feride, ali ona ne želi pomoć.

Selim dobije sliku od Zejneb sa nepoznatog broja. Strah ga je. Ne želi pustiti Zejneb u školu samu, ali ipak dolazi dan kada ona krene sama. Koraj će iskoristi tu priliku odmah. Tugče se cuje sa Arzu.Arzu je pita da li ce Melek ostati tu i ona kaže da hoće jer su svi insistirali na tome. Arzu i Asuman su se već počele svadjati. Zejneb je krenula iz škole kući, ali joj se auto pokvarilo. Staje pored puta. Koraj staje da pomogne Zejneb. Kenan govori Melek da je dobro što je opet pored njega u njegovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site