Kenan pokušava da se zbliži sa Melek!

Elif

Elif 359. i 360. epizoda! Kenan pokušava da se zbliži sa Melek!

By  | 

maxresdefaultKenan pokušava da se zbliži sa Melek!
359 epizoda

Indži i Elif daju sve od sebe kako bi utešile Rabiju u njenoj samoći. One nisu svesne Džemalovog tajnog plana koji se tiče te njihove veze. Nakon što je Kenan spasio Melek od čoveka, koji je zbog Melek otišao u zatvor, Kenan koristi vreme kako bi se dodatno zbližio sa njom i dao joj do znanja da može računati na njega. Vlasnik kolibe, u kojoj se Gondža i Serdar kriju, njih smatra bračnim parom. Sa druge strane, Nedždet se odaje piću. Arzu je sa jedne strane ljuta na Nedždeta što je u njihove živote uveo Asuman, a sa druge želi otkriti ko je zapravo ona i šta krije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


360 epizoda
Arzu vrši pritisak na Nedždeta i Suzan kako bi joj otkrili ko je zapravo Asuman. Asuman je prozrela njenu igru i oprezno se postavlja prema njoj. Džemal nagovara Elif da pokrade Rabiju. Gondža i Serdar se ne odvajaju ni na tren i njihova veza je sve jača. Murat radi teške poslove kako bi popravio Melekinu i Feridinu finansijsku situaciju, ali na takvom poslu zadobija tešku povredu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site