Kenan saznaje da je Nedžat poslao Asuman!

Elif

Elif 386. i 387. epizoda! Kenan saznaje da je Nedžat poslao Asuman!

By  | 

0Kenan saznaje da je Nedžat poslao Asuman!
386 epizoda

Gondža je srećna jer joj Erkut govori da je došao po Nedžatov pasoš id a Nedžat mora da napusti zemlju jer ga juri poicija.. Gondža razmišlja da se napokon rešava Nedždeta, a on žali što ne mogu zajedno ići.Tulaj dolazi kući i govori Alije i Kenanu da se Vejsel probudio i da se oporavlja.Gondža je spakovala Nedždetove stvari i pasoše i odlazi.

Elif sa Kenanom i Melek odlazi do Rabije kako bi se videla sa Indži. Asuman je otišla Melekinoj kući i zahvaljuje se Bogu što nema nikoga. Gondža zove Serdara i kaže mu da dodje, da nema više potrebe za bežanje jer je Nedždet otišao. Asuman zove Nedždeta. Elif i Indži odlaze do Melekine kuće i tamo zateknu Asuman kako izlazi što ih iznenadi…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


387 epizoda
Kada se Gondža i Serdar vide dolazi Erkut koji ih iznenadi. Asuman je u šoku kad vidi Kenana i Melek sa decom ispred vrata.Oni se podjednako iznenade kada vide nju. Indži se obraduje kada vidi Asuman, pa je zagrli i oslovi sestrom. Kenan shvata da je Asuman sestra od Indži, te je vraća unutra da sazna ko je zapravo ona i ko je poslao da čuva Tugče kod jih kao zaposleno lice.. Melek je došla sa Kenanom po Indži, kako bi pokupili njene stvari. Asuman ispriča svu istinu Kenanu ko je i da je Nedždet poslao. Kenan je ljut i kreće sa Asuman u polciiju, ali ga Melek zamoli da je ostavi zbog Indži. Erkut govori Gondži da malo razmisli i da ne radi takve gluposti jer je ipak Nedždet njemu ostavio u amanet.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site