Kenan saznaje da je Serdar Tugčenin otac!

Elif

Elif od 311. do 313. epizode! Kenan saznaje da je Serdar Tugčenin otac!

By  | 

pageKenan saznaje da je Serdar Tugčenin otac!
311 epizoda

Nedždet saznaje da je Vejsel tajno snimio njegovo priznanje, zbog čega doživljava nervni slom. Seher priprema veliko iznenađenje za Nurten. Dok, Gondža strahuje da će Nedždet saznati da od ranije poznaje Vejsela, Erkut krije od Zejnep da je Vejsel prijavio Nedždeta. Arzuin i Gondžin sukob nakon Nedždetovog hapšenja se rasplamsava.

 312 epizoda

Muhsin strahuje za Elifin život, nakon što ju je u kući pronašao bez svesti. Arzu  želi da što pre saopšti ocu da Gondža od ranije poznaje Vejsela.   Nurten obuzima sve veći strah da će Melahat pronaći novac koji je sakrila u njenoj sobi. Serdar je odlučan da otkrije Kenanu da je on Tugčenin biološki otac. Nedždetovo priznanje da je smestio Selimu menja pravac svih događanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


313 epizoda

Muhsin upoznaje Nurten sa teškom situacijom u koju je upao sa Elif. Nurten pronalazi rešenje u javljanju Elifinoj porodici. Kenan se susreće sa Serdarom i saznaje da je Serdar Tugčenin otac. Arzu Serdara drži odgovornim za sve što se događa i odlučuje da ga ubije. Zbog poruke pronađene u Kenanovoj radnoj sobi odlaže svoj naum i odlazi u bolnicu u kojoj je Elif.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site