Kenan saznaje da Tugče nije njegova kćer!

Elif

Elif od 301. do 303. epizode! Kenan saznaje da Tugče nije njegova kćer!

By  | 

pageKenan saznaje da Tugče nije njegova kćer!
301 epizoda
Svi članovi porodica Emiroglu i Karapinar iščekuju završetak Tugčenine operacije. Da li će njihove molitve biti uslišene i da li će Tugče uspeti da se izbori sa smrću? I Sedar, kako bi bar iz daleka video Tugče, dolazi u bolnicu. Melek, dok traži Elif,hrani decu beskućnika. Elif saznaje za to i želi da pronađe ženu koja je nahranila njene prijatelje i zahvali joj se.

302 epizoda
Serdar ne može više da izdrži bol i želi da što pre vidi Tugče. Međutim, Gondža daje sve od sebe kako bi ga udaljila iz bolnice. Nedždeta obuzima neopisiv gnev kada sazna da je Vejsel umešan u Tugčenino ranjavanje i naređuje svojim ljudima da ga dovedu. Kenan ostaje šokiran saznanjem da njegova krv ne odgovara Tugče i da ona nije njegova kćer. Zejnep zbog svega proživelog sa Selimom gubi kontrolu nad sobom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


303 epizoda
Zbog svega što se poslednjih dana dogodilo Alije počinje da menja mišljenje o Zejnep. Seher iskorišćava priliku dok na imanju nema nikoga. U Kenanovoj radnoj sobi pronalazi Elifinu ličnu kartu i saznaje da Arzu nije Elifina majka. Kenan odlazi do Arzu neizmerno besan zbog saznanja da Tugče nije njegova kćer.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site