Kenan se oporavlja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Bahar / O Hayat Benim

Bahar 91 epizoda drugi deo,Kenan se oporavlja!

By  | 

o-hayat-benim-94Kenan se oporavlja!

Hulija napada Ateša.On joj kaže da je ona za sve kriva jer je onu zmiju od Kenana gurnula izmedju njih. On krivi Kenana za Dorukovu smrt.On joj kaže da ga ni malo nije briga da li će ubica koga ona naziva mužem preživeti ili ne.Hulija hoće da ga ošamari, ali je on hvata za ruku.Ateš joj kaže da ga ne iskušava, kaže da celog svog života nije digao ruku na žensko, ali ako bi to uradio to bi bila ona.Hulija ga napada besna.

Mehmet podseća Ardu da je Džemal spasio i njegovu majku i sestru.Ateš odlazi kod Bahar u butik i kaže joj kako je Ejub ubio Doruka, kaže joj da misli da je i Kenan umešan u to i da ga je umalo ubio.

Kenanu je operacija uspešno prošla i on se probudio.Hulija mu kaže da će joj Ateš platiti za sve.Kenan se pravi nevin i kaže joj da ništa ne radi i da je Ateš u pravu, da je njegov (Kenanov) čovek ubio Atešovog sina i da bi i on (Kenan) tako postupio da je na Atešovom mestu.On joj kaže da neće tužiti Ateša.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno