Ket Grejem biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Ket Grejem biografija

By  | 

Ket Grejem biografija

Katarina Aleksandr Grejem (Katerina Alexandre Graham) rođena je 5. septembra u Ženevi. Poznatija kao Ket Grejem, švajcarsko-američka je glumica, model, i pevačica. Pojavila se u brojnim TV emisijama i filmovima kao i u muzičkim spotovima. Ket je započela svoju karijeru od šest godina. Tokom sledećih osam godina, pojavila se u raznim reklamama. Od 15, Graham je zapala za oko koreografkinji Fatimi Robinson, te ju je pitala za izvođenje na BET Awards, u pozadini plesačice za Lil ‘Bow Wow-a.

Grejem je nastavila s radom pozadinske plesačice za Misi Eliot, Farel, Džejmi Foks, i koreografe Hi-Hata i Majkla Runija. Grejem se pojavila u različitim muzičkim spotovima, uključujući Ejkonov “Lonely”,Džastin Biberov i Ašerov “Somebody to Love (Remix)” i druge. Najpoznatija uloga joj je u seriji “The Vampire Diaries” gde igra lik veštice Boni Benet.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!