Korak do neba 1. i 2. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Italijanske serije

Korak do neba 1. i 2. epizoda!

By  | 

Korak do neba 1. i 2. epizoda!

1 epizoda
Mir u San Candidu naglo se prekida pronalaskom mrtvog tela mlade devojke koju je rastrgao vuk, te odmah kreće hajka na vuka.

U međuvremenu u mesto stiže Vincenzo, mladi inspektor iz napuljske policijske postaje. Na njemu se vidi da među planinama Dolomita nije svoj na svome; situaciju dodatno pogoršava činjenica da radno mesto mora deliti s rendžerima, posebno s narednikom Pietrom. Kao da ovo nije dovoljno, policajac, koji je srećno veren, mora deliti smeštaj sa Silvijom, mladom veterinarkom…

2 epizoda
Prema staroj legendi šumama San Candida šeta duh izgladnelog deteta. Bepi, žustri starac, uveren je da ga je video. Istovremeno se otkriva da je otet sin iz porodice građevinskih preduzetnika… Da li Bepi video nestalog ečaka ili duha iz legende?

U međuvremenu u gradić stiže Giorgio, Pietrov nećak. Mladić stiže iz Milana, gde je optužen za krađu u lokalu uz autocestu. Majka ga je dovela nadajući se da mu sveži zrak San Candida može pomoći…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!