Korak do neba 5. i 6. epizoda!

Italijanske serije

Korak do neba 5. i 6. epizoda!

By  | 

Korak do neba 5. i 6. epizoda!
5 epizoda
Tokom ručka u Assuntinoj kolibi od posledice trovanja umre poznati dobročinitelj iz San Candida. Otrovanu srnu skuvala je Chiara, Stenina kći. Devojka ne priznaje da je ona uzrokovala dobročiniteljevu smrt, a Pietro sumnja da je tu reč o pukoj slučajnosti.
Vincenza izjeda osećaj krivice zbog poljupca sa Silvijom na plesnom takmičenju. Dodatno će sve zakomplikovati dolazak njegove verenice Marcelle…
6 epizoda

Muškarac postavlja nadgrobne pločice po šumi, u miru.Ipak, nekome to smeta pa ga idućeg dana nađu mrtvog…. Chiara, u Rimu, napokon udiše drukčiji zrak. Natasha želi da zahvali Tommasu što joj je pomogao, te ga poziva na večeru. Ali,Tommaso neće doći… Eva je prerrećna: kontaktirali su je za snimanje reklamnog spota, a i približava joj se rođendan pa će je posetiti Rico.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site