Korak do neba 5. i 6. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Italijanske serije

Korak do neba 5. i 6. epizoda!

By  | 

Korak do neba 5. i 6. epizoda!
5 epizoda
Tokom ručka u Assuntinoj kolibi od posledice trovanja umre poznati dobročinitelj iz San Candida. Otrovanu srnu skuvala je Chiara, Stenina kći. Devojka ne priznaje da je ona uzrokovala dobročiniteljevu smrt, a Pietro sumnja da je tu reč o pukoj slučajnosti.
Vincenza izjeda osećaj krivice zbog poljupca sa Silvijom na plesnom takmičenju. Dodatno će sve zakomplikovati dolazak njegove verenice Marcelle…
6 epizoda

Muškarac postavlja nadgrobne pločice po šumi, u miru.Ipak, nekome to smeta pa ga idućeg dana nađu mrtvog…. Chiara, u Rimu, napokon udiše drukčiji zrak. Natasha želi da zahvali Tommasu što joj je pomogao, te ga poziva na večeru. Ali,Tommaso neće doći… Eva je prerrećna: kontaktirali su je za snimanje reklamnog spota, a i približava joj se rođendan pa će je posetiti Rico.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno