Korak do neba - Uvod u seriju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Italijanske serije

Korak do neba – Uvod u seriju!

By  | 

Korak do neba – Uvod u seriju!
Pietro (Terrence Hill) je voditelj tima rendžera u gradiću San Candido,  čovek sa bolnom tajnom. Pietro je bio legenda planine, penjač sposoban osvojiti najteže vrhove sve dok ga tragičan nesrećni slučaj nije dubinski obežio. Od tada se Pietro povukao u planine kako bi se smirio i pronašao sebe. Njegovo kraljevstvo je sada park koji okružuje San Candido, u podnožju Dolomita, čiji beli vrhovi pružaju smirujući pogled na začaranu mirnoću mesta. Zaštita života i prirode ovog područja životna je Pietrova misija.

Za razliku od njega, Vincenzo vodi sasvim suprotni stil života. Napuljski policajac u usponu karijere,  juri prometnim ulicama hvatajući zločince, ubacuje se inkognito među kriminalne bande. On dobija premeštaj u planine kako bi ga se rešili, alit u Vincenzu smeta preterana mirnoća i usporenost. On ne deli Pietrovu viziju, a najviše je u sukobu sa Silviom (G. Bermani Amaral), veterinarkom koja sarađuje s rendžerima a učestvovaćeće i u slučajevima koje će voditi Vincenzo. Taj se sukob s poslovnog prenosi i na privatni plan budući da dele smeštaj u kojem su policajci i rendžeri.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno