Kosem 1. epizoda!Ahmed postaje Sultan!

Kosem

Kosem 1. epizoda!Ahmed postaje Sultan!

By  | 

Kosem 1. epizoda!Ahmed postaje Sultan!
Prevod:Anabela!Hvala!:)

Nakon iznenadne smrti svog oca, Sultan Ahmed, koji ima 14 godina, sada ima teret cele Osmanske države. Mladi Sultan, koji tek seda na tron, primoran je da se suoči sa nemirima unutar palate, borbama za moć van palate. Primoran je da se suoči sa bitkama i intrigama unutar i van palate, ali i sa ljudima kojima je cilj da i sami sednu na tron.

U toku svega ovoga, jedino što je Ahmetu svetlost u mračnoj noći je mlada devojka sa crteža. Sultanija Safiye, velika majka sultanija, Ahmedova baka, primeti Ahmedovo zainteresovanje za devojku i naredi da je dovedu u Carigrad/Istanbul, kao tronski poklon za novog sultana (Ahmeda).

Ahmed i Anastasija (Kosem) su primorani da se nose sa dva sveta, onaj unutar njih i onaj van njih. Na ovom putovanju, njihova duboka i jaka ljubav nastaviće da raste.

Kada Sultan Ahmed preuzme tron i postane Sultan, ostaje samo jedan Princ, Mustafa. Ahmedov otac, Sultan Mehmed je pre smrti naredio ubistvo svog prvog sina, Princa Mahmuta. Oči braće Giraj su takođe na tronu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site