Kosem 13. epizoda!Kosem smešta zamku Fahrije, i ona je uhvaćena!

Kosem

Kosem 13. epizoda!Kosem smešta zamku Fahrije, i ona je uhvaćena!

By  | 

Kosem 13. epizoda!Kosem smešta zamku Fahrije, i ona je uhvaćena!
Prevod:Anabela!Hvala!:)

Sultanija Safije preti Kosem životom njenog deteta. Rat između njih dve postaje još veći, kada obe umešaju decu. Kosem, koja je preživela burnu noć i izgubila svoju vernu prijateljicu, kune se da će se osvetiti Safije, i primenjuje nove taktike da se reši Fahrije. Međutim, Menekse, robinja Sultanije Halime, prisluškuje sve njene planove.

Kada Handan sazna da je Derviš optužen i bačen u tamnicu, ona preduzme sve što je u njenoj moći da ga izbavi. Svedok njihove zabranjene ljubavi postaje Hadži aga. Ahmed se vraća u palatu, besan je kada sazna šta se dogodilo, i po poslednji put upozorava Sultaniju Safije. Sultan Ahmed mora doneti odluku u vezi optuženog Derviša. Handan je skrhana zbog ovoga.
Kosem smišlja vrhunski plan da izvuče Fahrije iz svetilišta u kom boravi. Kada Sultanija Safije sazna, ona odlazi na to mesto u nadi da će spasiti kćerku, ali ona (Fahrije) je uhvaćena u zamku i odvedena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site