Kosem 23. ep.!Kosem je skrhana kada sazna da je Ahmedu ostalo još jako malo vremena!

Kosem

Kosem 23. ep.!Kosem je skrhana kada sazna da je Ahmedu ostalo još jako malo vremena!

By  | 

Kosem 23. ep.!Kosem je skrhana kada sazna da je Ahmedu ostalo još jako malo vremena!

Kada Kosem sazna da joj je Jasemin sestra, ona svom svojom snagom trči u nameri da zaustavi njeno ubistvo. Zulfikar je uplašen da će sultanija Safije učiniti sve što je u njenoj moći da sina Iskendera postavi na tron, te namerava njega poslati iz prestonice. Kada Safije sazna za njegove namere, on se suočava sa smrću.

Kosem želi da joj se osveti, traži od Iskendera da je ubije. Iskender, koji ne zna istinu, krene da ubije sopstvenu majku. Ona mu iste noći saopšti istinu, da je on njen sin. Sultan Ahmed je sve gore i gore, po zdravstvenom pitanju. Iskenderova ljubav prema Kosem nastavlja da raste svakim danom. Njegova tajna je otkrivena. Dogodilo se ono čega se Halime i plašila. Neočekivana osoba saznaje da je Mustafa poludeo. Kosem odlazi kod Ahmeda da razgovara sa njim o tajni kojoj je svedok, ali po ulasku u sobu prima vesti koje će učiniti da se njen svet razbije poput čaše.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prinčevi Osman i Mehmed odlaze u posetu kod janjičara. Nepoštovanje koje Mehmed uputi Osmanu pred janjičarima učini njihov odnoš još napetijim. Sultan Ahmed sazna za ovaj sukob, i želi da pomiri dva brata.
Kosem se suočava sa činjenicom da će Ahmed ubrzo umreti, ovo će srušiti njen celi svet.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site