Kosem 26. ep.,Sultanija Halime naređuje pogubljenje svih prinčeva!

Kosem

Kosem 26. ep.,Sultanija Halime naređuje pogubljenje svih prinčeva!

By  | 

Kosem 26. ep.,Sultanija Halime naređuje pogubljenje svih prinčeva!
Prevod:Anabela.Hvala.:D
U poslednjoj sekundi, Kosem se spasi atentata koji je na nju naredila Halime. Sultan Mustafa naređuje Osmanovo pogubljenje radi pokušaja bekstva iz palate. Kako bi se rešila u jednom mahu i Kosem, Halime je optužuje da je pomogla princu Osmanu da pobegne. Kosem, koju je jako odana osoba izdala, proterana je u devojačku kulu. Safiye sultanija saznaje da joj sin Iskender nije preminuo, i ponovo se sastaje sa njim. Ona odmah počne sa planovima da mu omogući tron, i načini svoj prvi potez da svetu otkrije da je sultan Mustafa lud. Pre nego se pojavi pred narodom prvi put, Mustafin lek je promenjen. Kako bi zaštititila svoju decu, Kosem udara Halime u tačku koja je najviše boli. U trenutku kada Kosem sultanija treba da načini svoj poslednji potez da Osmana popne na presto, Halime sultanija naređuje da svi njeni prinčevi, uključujući i Osmana, budu pogubljeni. Hoće li Kosem uspeti da spasi prinčeve i porazi Halime?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!