Kosem 28. epizoda!Kosem saznaje da je Iskender živ i smešta mu zamku!

Kosem

Kosem 28. epizoda!Kosem saznaje da je Iskender živ i smešta mu zamku!

By  | 

Kosem 28. epizoda!Kosem saznaje da je Iskender živ i smešta mu zamku!
Prevod:Anabela!Hvala 😀
Sultan Osman naređuje ubistvo princa Mehmeda. Dok Kosem prolazi kroz najteži period svog života do sada, Istanbul pogađa nezapamćena zima, najgora do sada. Svi žitelji Istanbula veruju da je Osman povratio bratoubistvo, i da je proklet. No, i on je veoma pogođen zbog smrti svog brata, pokušava da se izbori sa grižom savesti.

Kosem i Osman ponovo vide jedno drugo na mestu gde je Mehmedov sanduk, te mu ona kaže da mu više nije majka, i da će sam hodati putem kojim je pošao. Sultan Osman ženi Akile sultaniju, kćerku šejhulislam Esad efendije. Ovo venčanje je protiv pravila, svi se protive i privučena je velika pažnja. Kosem je uverena da je Iskender živ i isplanira zaveru kojom se nada da će ga pronaći. Međutim, ne uspeva zbog izdaje osobe za koju je to najmanje očekivala. Humašah, koja shvata da je Kosem Iskenderu za petama, šalje ga iz prestonice odmah. Kosem zada poslednji udarac svom najgorem neprijatelju, život staje za Safiye! Osman se suočava sa janjičarima. U nameri da zaplaši svoju vojsku, on donosi veoma opasnu odluku koja ga baca u vatru.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!