Kosem 30. ep.,Kosem kraj prve sezone!

Kosem

Kosem 30. ep.,Kosem kraj prve sezone!

By  | 

Kosem 30. ep.,Kosem kraj prve sezone!
Prevod:Anabela!Hvala!:D
Kada Sultan Osman sazna da su janjičari upali u palatu, on je primoran da sa Zulfikarom, Humašah i Meleksimom pobegne i utehu pronalazi u Aginoj kući. Kada Kosem sazna da je Osman svrgnut sa trona, odmah odlazi u Ağa kuću. Usred ove noćne more, Kosem i Osman se pomire i opraštaju jedno drugom sve.

U nameri da zaustavi pobunu, Zulfikar odlazi na mesto gde su janjičari. Međutim, i on je ubijen od strane onih koji su i svrgnuli Osmana sa presta. Kada saznaju gde se nalazi Osman, pobunjenici ga izvlače odatle, skinu mu odeću, najgore ga ponize i izvređaju i odvode u kutak za janjičare. Kosem, u nameri da spreči Osmanovu smrt, dozvoli da Mustafa opet postane sultan. Čim Mustafa stupi na presto, Davut paša namerava da pogubi Osmana, ali ga sprečavaju janjičari koji su protiv tog svirepog ubistva.

Davut paša shvata da Osmana neće moći da ubije u kutku za janjičare te ga odvodi u Yedikule zatvor. Mladi Osman je namučen i brutalno ubijen od strane Davut paše i Kilindir age. Još jednom, Kosem na svojoj koži oseti bol zbog gubitka deteta. Međutim, ona se osveti svima koji su učestvovali u tom gnusnom zločinu. Davut paša je ubijen na isti način kao i Osman, Halime sultanija je otrovana a Dilruba sultanija probodena nasred harema. Pre smrti, rečeno im je da imaju pozdrav od sultanije Kosem. Sudbina se sada osmehne princu Muradu…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!