Kosem 31. epizoda druga sezona: Sultan Murad razreši Kosem sultaniju dužnosti namesnika sultanata!

Kosem

Kosem 31. epizoda, druga sezona: Sultan Murad razreši Kosem sultaniju dužnosti namesnika sultanata!

By  | 

Kosem 31. epizoda druga sezona: Sultan Murad razreši Kosem sultaniju dužnosti namesnika sultanata!
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Kosem sultanija, deset godina je samostalno upravljala državom u ime svog sina, sultana Murada. Sada, sultan Murad želi da preuzme vlast i državu dovede u red, na šta izdajnici odgovaraju pobunom. Osmansko Carstvo je na rubu propasti, mito i korupcija vladaju, na svakom koraku je državnika koji nisu odani vlasti.

U nameri da okrene novi list svoje države, sultan Murad donosi važne odluke. A najvažnija odluka je da Kosem sultaniju razreši dužnosti njegovog regenta/namesnika sultanata. Po prvi put u istoriji, vodiće se bitka između majke i sina.
Za to vreme, mađarska princeza, Farija, sklonište pronalazi kod sultana Murada u nameri da ponovo preuzme presto nad kojim je njen ujak preuzeo kontrolu.
Ona sa sobom donosi veliku tajnu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!