Kosem 32. epizoda, Sultan Murad želi apsolutnu vlast!

Kosem

Kosem 32. epizoda, Sultan Murad želi apsolutnu vlast!

By  | 

Kosem 32. epizoda, Sultan Murad želi apsolutnu vlast!
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Sultan Murad natera sve robove u njegovoj državi da daju zakletvu odanosti! A kada Kosem sazna da je vlast i kontrola nad svime oduzeta iz njenih ruku, ona pretvara harem u masovni haos. Ova odluka izaziva ozbiljne rane u odnosu majke i sina. Sultan Murad saznaje za klopku postavljenu Osmanskom Carstvu, i on i njegovi ljudi krenu za sektom. Sveštenik koga uhvate ima šokantan predlog za Sultana Murada. I dok sultan Murad i princeza Farya nastavljaju sa svojom povezanošću, Kosem nju proteruje iz palate. Ayse ima veoma opasan plan da se zauvek reši princeze.

Murad i Farya se zateknu usred plamena.
Kada sazna da pobunjenici idu prema palati, Murad natera sve svoje verne robove da stave ruku na svetu knjigu i daju zakletvu vernosti. I koristeći ovo, on svima daje do znanja da jedini poseduje moć.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!