Kosem 36. ep.,Sultanija Gulbahar ucenjuje Kosem!

Kosem

Kosem 36. ep.,Sultanija Gulbahar ucenjuje Kosem!

By  | 

Kosem 36. ep.,Sultanija Gulbahar ucenjuje Kosem!
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Kosem sultanija saznaje tajnu svog sina, princa Kasima. Princ Ibrahim kaže tajnu princa Kasima svojoj majci, nesvestan kakve zlobne planove ona ima nakon toga. Trudna konkubina princa Kasima je kidnapovana. Sultanija Kosem izdaje nalog da se pretraži svuda, kako bi bila pronađena.

Silahtar Mustafa saopšti Atike da je u njegovom srcu druga žena. A Gevherhan sultanija se potajno sastane sa njim. Ayse sultanija i Farya se konačno suočavaju. Sultan Murad ode u posetu Faryi, šokiran je kada nešto čuje dok prisluškuje. U nameri da ostane u palati, Gulbahar sultanija ima veoma smeo predlog za Kosem, a taj predlog Kosem neće moći da odbije.

Sultan Murad zaustavi Faryu kada ona krene nazad u svoju zemlju. On njoj saopšti da ona pripada haremu i da ne može nigde da ide. Kada Ayse sultanija sazna da se Farya vratila, besna je. Kosem sultanija ne dopušta Faryi da uđe u harem, a rešenje koje sultan Murad pronalazi za ovu situaciju iznenadi sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!