Kosem 49. ep.!Atentan na Sultana Murada!

Kosem

Kosem 49. ep.!Atentan na Sultana Murada!

By  | 

Kosem 49. ep.!Atentan na Sultana Murada!
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Sultan Murad, koji je objavio Faryinu kaznu, saznaje da je ona trudna. Njih dvoje se nađu lice u lice. Nastaje veliki i duboki razdor između njih dvoje, koji nije nešto što može tako lako da se prebrodi.
Kosem sultanija, koja je saznala da je Gulbahar sultanija živa, suočava se sa Bayezidom. Kosem mu kaže da mu daje još jednu šansu, ali njegov odgovor nije nešto što je ona očekivala… Sinan paša i Gulbahar sultanija koriste sve moguće načine da princa Bayezida dovedu do prestola. Pa makar to bio i savez sa Perzijancima.
Silahtar se jedne noći vraća pijan kući. Nakon stresnog razgovora sa Atike, njih dvoje se na trenutak zbliže. Ovo probudi nadu u Atike.
Sultan Murad odlazi za Revan na pohod, sa sobom povede i princa Bayezida. U isto vreme, Kosem sultanija traga po prestonici za Gulbahar sultanijom. Nakon duge i neizvesne potrage, Kosem sultanija konačno pronalazi Gulbahar. Princ Bayezid, koji je sa bratom u pohodu, planira pokušaj ubistva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site