Kosem 5. epizoda! Ahmed je u rukama anđela smrti!

Kosem

Kosem 5. epizoda! Ahmed je u rukama anđela smrti!

By  | 

Kosem 5. epizoda! Ahmed je u rukama anđela smrti!
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Sultan Ahmed naredi da se Mehmed Giraj pogubi. Sultanija Fahrije, sav svoj bes iskali na Ahmeda. Šahin Giraj planira da ubije Sultana Ahmeda, i za to će mu jedna neočekivana osoba pomoći. Rejhan aga shvata da se Anastasija seća svega. Ahmed je sada odlučan da istinu ispod izgovorenih laži istera na videlo. Mračna tajna nekoga kome mnogo veruje je otkrivena. Iskender pomaže Anastasiji da pobegne iz palate. Dok se Anastasija premišlja da li da izabere slobodu ili ljubav, nevina osoba će izgubiti život. Anastasijino odsustvo utiče na to da Ahmed padne u ruke anđela smrti.

Afera Mehmed Giraja i Sultanije Fahrije šokira sve u palati. Dok Sultanija Safiye donosi odluke da bi tu sramotu prikrila, Sultan Ahmed naređuje Mehmedovo pogubljenje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site