Kosem - Kosem svrgne sultana Ibrahima sa prestola

Kosem

Kosem – 59. ep. – Kosem svrgne sultana Ibrahima sa prestola!

By  | 

Prevod: Anabela. Hvala. 😀

Sada je došao red i da se vladavina sultana Ibrahima završi. Njega ni podanici više ne žele da vide kao sultana. Kosem sultanija je svesna koliko je situacija kritična, te donosi odluku da sultana Ibrahima svrgne sa trona.
Kada sultanija Turhan sazna da će sultan Ibrahim biti svrgnut sa trona, ona ima ponudu za Kosem sultaniju. Kosem prihvata njenu ponudu. Njen unuk, Mehmet će stupiti na presto. Vatra pobune počinje da se širi.
Kada Atike i Ibrahim saznaju za ovu pobunu, povuku svoj potez pre Kosem. Namera sultana Ibrahima da otruje janjičare je izašla na videlo. Bes janjičara se povećava kada saznaju da je njihov sultan želeo da ih eliminiše.
Turhan sultanija shvata da neće moći da se osloni na dogovor koji je napravila sa Kosem sultanijom. Kada janjičari upadnu u Topkapi, ona naredi njihovo ubistvo. Kada pomisle da je Kosem sultanija želela da ih ukloni, besna banda zahteva sastanak, sa kog je Kosem primorana da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site