Kraj glume u Maloj nevesti uneće prazninu u meni!!! - Turske-Serije.Net

Vesti

Kraj glume u Maloj nevesti uneće prazninu u meni!!!

By  | 

Kraj glume u Maloj nevesti uneće prazninu u meni!!!

Glumac Sidrat Sukla uskoro napušta Malu nevestu.On navodi da ne odustaje od serije da bi se posvetio filmskoj karijeri.

U razgovoru sa medijima o izlazku iz serije, on je rekao:”Ne napuštam zaista ja seriju, napušta je lik koga ja tumačim – Šiv. Ja nemam drugog izbora već da ga pratim.”

“Nije istina da napuštam seriju da bi se posvetio filmskoj karijeri.Dok sam snimao Karan Johar’s bio sam deo i Male neveste.Tako da nema govora da zbog filmske karijere napuštam seriju.”

Sidrat je takodje kritikovao i poništio glasine da iz Male neveste izlazi jer je za Novu godinu vozio u pijanom stanju.

“Kao što sam već rekao, dužina trajanja mog lika u seriji je završena.O incidentu koji govorite nemam ništa da kažem.To je prošlo i završimo sa tim.”

Sidrat razmišlja da uzme odmor pre nego što nastavi da gradi karijeru.

“Dve godine svog života posvetio sam Maloj nevesti.Prisustvovao sam snimanju svakog dana od 8:30 do 23:30.Krajnje je vreme da dobijem malo vremena za sebe.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


“Želim da uzmem pauzu, da se odmorim i uživam u stvarima koje nisam mogao da radim poslednjih par godina.Trenutno i dalje snimam za Malu nevestu.Ne znam kako ću se osećati kad se moj lik u toj seriji završi.Verovatno ću osećati veliku prazninu.”

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *