Kraljica – 10. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 10. epizoda

By  | 

Kraljica – 10. epizoda

Deniz je, kao što znate, saznala celu istinu. Međutim, govori Mahiru da želi razvod, ali da će ovoga puta sve biti drugačije. Osramotiće i izdajnika Ateša i Gaje.
Nesvestan da Deniz zna istinu, Ateš dobija ponudu od velikog kluba iz Istanbula.
Ali je oteo sina Aslana kako ga ne bi dao Narin i krije se sa njim na totalno neočekivanom mestu.
Na organizovanoj zabavi, Ateš veselo održi govor. Tu je i Gaje koja upita Deniz zašto Ruja nije prisutna na ovako važnoj večeri. Deniz ironično odvrati da se, hm, baš pita zašto Ruja nije tu… Pa, nije želela da vidi njihovu (Atešovu i njenu) sramotu. Gaje ukopča da ova zna sve i brže bolje priđe Atešu kom kaže da Deniz sve zna. Ateš je u šoku. Deniz je međutim takođe sredila da pred svima bude pušten snimak njihove izdaje, u kom Gaje od njega zahteva da kaže istinu Deniz, a Ateš spominje da imaju dete. Ateš i Gaje ne mogu doći sebi, a Deniz trijumfalno kreće odatle.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *