Kraljica - 3. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 3. epizoda

By  | 

Kraljica – 3. epizoda

Nakon održane konferencije za štampu, Deniz napušta Ateša i njihov zajednički dom. Međutim, po odlasku na farmu je zatiče ne tako lep prizor. Naime, farma je zatvorena od strane banke zbog dugovanja, a Zejnep i Ali su izbačeni na ulicu sa decom. Ako do sutradan vrate dve rate duga, mogu sve rešiti. Deniz prodaje svoj prsten kako bi došla do potrebnog novca, a Zejnep komentariše da joj se svakako nije dopadao. Deniz izjavi da su tek počeli, rešena je da vrate farmu na noge. I dok se njih troje (Deniz, Zejnep i Ali) svim snagama trude da povrate farmu, Ateš još uvek veruje da će se Deniz vratiti kući i dati mu vremena da se odmori. On ubrzo i dolazi na farmu pod izgovorom da vidi svoju ćerku. Takođe priznaje da mu je Deniz nedostajala, vidi da se angažovala i govori joj da ne povređuje ruke koje on toliko voli. Deniz zatiče Ateša i Zejnep kako nasamo, sumnjivo razgovaraju. Njih dvoje kriju nešto od nje, pošto mu ona prebacuje njegovo bezobzirno ponašanje i navodi ga da prizna Deniz sve, ili će on to uraditi ili će ona lično reći sve.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site