Kraljica – 5. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 5. epizoda

By  | 


Kraljica – 5. epizoda
Ateš uspeva da ubedi Zejnep i odvodi je kući. Mala pita Ateša da li mu je mama oprostila, na šta joj Ateš odgovara da će se i to uskoro dogoditi. Međutim, Deniz spali dokument na kom je kredit kako bi izbegla da ostane nasamo sa njim i odlazi iz kuće. Sa druge strane, Zejnepina zabranjena ljubav je otkrivena i pravi je šok i sve, a brat i sestra joj okreću leđa. Deniz, nesvesna prošlosti koju Gaje ima sa Atešom, pristaje na sastanak sa njom. Gaje pak želi da zna sve detalje o Deniz, daje da se to sve podrobno istraži. Njih dve se sastanu, sve je deo plana. Ateš za to vreme pokušava da pridobije Denizino poverenje, ne sluteći igru koju igra Gaje. On je iznenađen kada se Gaje pojavi kod njega. Gaje ga direktno upita zna li Deniz od koje se razvodi za nju i dotakne ga. Takođe mu govori da prestane lagati sebe, oboje znaju da se nije promenio iz ženskaroša. Ispostavilo se da je Ateš celo vreme iza kulisa imao aferu sa drugom ženom. Nakon što su odigrali igru protiv Zije, Zejnep i Ali su na kraju primorani da se suoče sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site