Kraljica – 8. epizoda

Kraljica - Kraliçe

Kraljica – 8. epizoda

By  | 


Kraljica – 8. epizoda
Nakon što je Ateš primetio Deniz pri ulazu na sastanak sa Gaje, on to odmah podeli sa Gaje koja ga uverava da će ona smisliti rešenje da se izvuku za taj razgovor. Deniz je sumnjičava, a Gaje je zove da uveče dođe u njen restoran, da popričaju. Deniz uveče zatekne zabava iznenađenja koju je Ateš organizovao za njihovu godišnjicu, ali sve je zapravo deo plana da se on i Ateš izvuku za današnji razgovor.
Zejnep se suočava sa Narin. Pošto sumnja da Aslan nije Alijev sin, ona preko Selima odradi DNK test. Narin prisluškuje njen razgovor sa njim i počne da paniči. Sevim je sprečava da pobegne i daje joj instrukcije šta da radi. Zejnep svoje sumnje deli i sa Deniz, sa kojom se uzgred i posvađa jer kompanija sa kojom će sarađivati za Zejnepine proizvode želi Denizino ime na čelu svega. Zejnep je zbog ovoga baš povređena, a Narin koristi priliku da napuni Aliju glavu da proda svoj deo farme. Takođe, zbog toga za proizvode, Deniz priča sa Ilkerom sa kojim je i večerala, što izaziva sumnju u Atešu. On pred novinarima zbog pitanja o Ilkeru napravi skandal. Ali ne samo to, već i činjenica da Deniz samostalno sve više dobija na važnosti u medijima, pa čak i sama ima snimanje. On večera kod Gaje kojoj se izjada.
Nakon utakmice, Gaje završi u Atešovoj hotelskoj sobi. On uspe da je otera pre nego što dođe Deniz koja nije uspela stići na njegovu utakmicu. On je ljut zbog toga, ali se na kraju ipak mire. Sledećeg jutra, Gaje je besna što je Deniz i dalje kod njega. Baš kada izlaze iz hotela, Deniz primeti Gaje kako izlazi iz hotela.
Epizodu pogledajte OVDE
SVE EPIZODE
su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site