Kraljica noći - 1. epizoda 1. deo - Selin i Kartal provode noć zajedno!

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći – 1. epizoda – Selin i Kartal provode noć zajedno!

By  | 

1Selin i Kartal provode noć zajedno!

Pre 30 godina…
Mustafa je sa svojim sinom. Dolaze dva čoveka sa pištoljima i kažu Mustafi da ih je izdao, a potom ga odvedu napolje da ga ubiju. Mustafa kaže Azizu (jednom od te dvojice) da će njegov Kartal ostati siroče sad, biće potpuno sam kad ga ne bude, traži od njega (Aziza) da ga ne ostavlja samog. Oni ubiju Mustafu. Osman (drugi čovek) kaže Azizu da nijedna tajna ne ostaje neotkrivena, Kartal će porasti i postati neprijatelj. Međutim, Aziz odluči da dete ostane sa njim, on će ga odgajati. Ako postane hrabar kao on, onda ga može naterati da plati za svoje greške (Aziza). Ali ako postane izdajnik kao njegov otac, poslaće ga njemu.

30 godina kasnije…
Grasse, južna Francuska
Prikazuju život Selin, ona pravi parfeme. Kartal je tu došao zbog posla. On i Selin se ugledaju, Kartal je fasciniran njom, ali ona ode pre nego što se upoznaju.
Kasnije, Kartal ulazi u prodavnicu gde je ugledao Selin i priča sa njenom majkom kad dođe Emre, Kartalov drug, i počne loše da priča o njoj na turskom misleći da ne razume. Ali i ona i Selin znaju turski. Selin je besna, Kartal joj se izvinjava, kaže da će naći načina da joj se iskupi. Selin mu kaže da joj se ne pojavljuje više. Kasnije, Kartal donosi supu Selininoj majci i izvinjava joj se, ona prihvata izvinjenje. On se izvini i Selin i kaže da je Emre u stvari dobra osoba, hteo je da ga zaustavi kad je ugledao nju i sve je zaboravio. Pozove je da bude njegov vodič kroz Grasse. Ona pristane. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *