Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !

By  | 

gecenin-kralicesi-13-bolum-fotograflari-2Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !
12 epizoda

Aziz se budi iz kome i svi su srećni. Došlo je vreme da se daju izjave. Aziz prvo traži Selin kako bi joj ponudio mali predlog da spasi Kartala, ako ga zaista toliko voli.Osman je u panici i traži pomoć od Oktaja, ali je ne dobija.Da bi se spasio, Osman koristi kćerku i unuka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Huma je i dalje odlučna u svojoj nameri da se razvede. Došlo je vreme da se Burdžu svima osveti.Esra veruje u Kartalovu nevinost i uradiće sve kako bi ga spasila. Svi će ostati šokirani odlukom koju je donela.

13 epizoda
Ersa je preuzela krivicu na sebe i svedoči u policijskoj stanici.Policija je jako sumnjičava i ne veruje u njenu priču, ali je ona odlučna da spasi Kartala.Kartal odlazi kod Selin i kaže joj da je pušten na slobodu. Tek sada njihova sreća zavisi od Kartalove slobode, i zbog toga pravi krivac mora platiti.

Osman počinje da se zalaže na drugačiji način… Samo je pitanje vremena kada će policija doći do Kartala. Sadik saznaje za sve očeve intrige i njegova jedina želja sada je da pravda bude zadovoljena. Došlo je vreme da ode u Azizovu kuću i razgovara sa njim… Selin saznaje istinu koju su svi znali, osim nje.

Selin je srećna što je Kartal napokon pokraj nje i njenog sina, dok Ersa puca od ljubomore.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site