Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !

By  | 

gecenin-kralicesi-13-bolum-fotograflari-2Kraljica noći 12. i 13. epizoda! Kartal je pušten na slobodu !
12 epizoda

Aziz se budi iz kome i svi su srećni. Došlo je vreme da se daju izjave. Aziz prvo traži Selin kako bi joj ponudio mali predlog da spasi Kartala, ako ga zaista toliko voli.Osman je u panici i traži pomoć od Oktaja, ali je ne dobija.Da bi se spasio, Osman koristi kćerku i unuka.

Huma je i dalje odlučna u svojoj nameri da se razvede. Došlo je vreme da se Burdžu svima osveti.Esra veruje u Kartalovu nevinost i uradiće sve kako bi ga spasila. Svi će ostati šokirani odlukom koju je donela.

13 epizoda
Ersa je preuzela krivicu na sebe i svedoči u policijskoj stanici.Policija je jako sumnjičava i ne veruje u njenu priču, ali je ona odlučna da spasi Kartala.Kartal odlazi kod Selin i kaže joj da je pušten na slobodu. Tek sada njihova sreća zavisi od Kartalove slobode, i zbog toga pravi krivac mora platiti.

Osman počinje da se zalaže na drugačiji način… Samo je pitanje vremena kada će policija doći do Kartala. Sadik saznaje za sve očeve intrige i njegova jedina želja sada je da pravda bude zadovoljena. Došlo je vreme da ode u Azizovu kuću i razgovara sa njim… Selin saznaje istinu koju su svi znali, osim nje.

Selin je srećna što je Kartal napokon pokraj nje i njenog sina, dok Ersa puca od ljubomore.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno