Kraljica noći 7. epizoda! Azizovo i Selinino venčanje!

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 7. epizoda! Azizovo i Selinino venčanje!

By  | 

1199658_940x531Kraljica noći 7. epizoda! Azizovo i Selinino venčanje!

Kartal se nalazi sa Emreom i kaze mu da se igra velika igra u kojoj su glavni glumci Aziz i Osman. Došao je i dan Selininog i Azizovog venčanja.Tog dana dolazi osoba koja govori da joj je Selin kćerka, a zatim odlazi sa Azizom u kancelariju

Čovek govori Azizu da želi polovinu firme i to onaj deo koji mu je potkradao godinama.Aziz i Selin se u ovoj epizodi venčaju.Nakon što Kartal zato sazna ljut je i govori Selin da radi šta želi, ali da se više ne pojavljuje pred njim.

Aziz nakon sklopljenog braka želi da bude intiman sa Selin.Čovek koji je Selin nazvao kćerkom, javlja Selin da je Sadik saznao njihovu igru i da je otišao sve da ispriča Kartalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site