Kraljica noći 9. epizoda !

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 9. epizoda !

By  | 

gecenin-kralicesi-9-bolum-esra-cizgili-pantolon-ve-gri-kazakKraljica noći 9. epizoda !

Esra preti Selin koja joj priznaje da voli Kartala bez obzira na sve. Ersa udara Selin, a nakon toga zove Aziza i plačući mu govori da je ubila Selin.

Kartalu se čitav svet raspada nakon saznanja da je Aziz ubica njegovog oca. Aziz koga je smatrao svojim ocem godinama, ukrao je deo njegovog detinjstva ( tako što mu je ubio oca ), kao i njegovu budućnost ( tako što je oženio njegovu voljenu – Selin ).

Aziz ipak nije svestan da Kartal zna istinu. On je spreman da preda Osmanu pola kompanije i ostaje nemoćan pred porodicom, koja se raspada pred njegovim očima. Huma takođe preživljava veliko razočarenje i sve ono što je spaja sa Azizom sada se lomi. Ne znajući gde će je sve to odvesti, ona donosi važnu odluku. Esra ne mari za poslove kompanije, već je samo zanima Selin i sve u vezi nje i Kartala. Bez obzira na cenu, ona joj neće prepustiti Kartala.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno