Krish shvata da je Abhayram ustvari Kundan!

Indijske Serije

Mn 16.07.2016.,( 2. sezona,70 epizoda), Krish shvata da je Abhayram ustvari Kundan!

By  | 

pageKrish shvata da je Abhayram ustvari Kundan!

Еpizoda počinje kako Kundan pita Nandini da mu zahvali jer je od njene sestre napravio Rudaali, a ne nešto drugo, pita je da li razume šta želi da joj kaže…Nandini ga šamara.Kundan joj kaže da ne zaboravi da oni imaju odnos bola, kaže joj da oseća mir kad vidi bol i bespomoćnost u njenim očima.Pita je zašto budi djavola u njemu.Kaže joj da se ona sada nalazi izmedju života i smrti.Nandini ga ljuta hvata za okovratnik. Kundan joj kaže da ne skače visoko i da ga pusti da razmisli šta će sa njom.Pita je da li da je ostavi da živi ili da je ubije kao što je i bebu od njene sestre ubio.Kundan kaže da ako je ubije misija njegovog života će biti završena.On kaže da će mu biti dosadno ako ona umre, jer je njegova misija da vidi kako joj život umire.On kaže da će se skoncentrisao na druge stvari, da je odlučio da je ubije, ali će mu nedostajati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kundan uperi pištolj u nju.Nandini mu otima pištolj i cilja u njega.Kundan joj kaže da ne brine i da će joj pružiti istu smrt kojojm je i Anandi umrla.Nandini kaže da će ga danas razotkriti pred svima.Kundan joj kaže da neće uraditi ništa jer neće biti živa.On kaže da će je danasa ubiti.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site