Kundan želi da ubije Nandini!

Indijske Serije

Mn 15.07.2016.,(2. sezona,69. epizoda),Kundan želi da ubije Nandini!

By  | 

page

Kundan želi da ubije Nandini!

Epizoda počinje kako se Nandini zahvaljuje Dr Amitu.Dr Amit kaže da će se i on vratiti na posao kad se istraga završi.On joj kaže da bude jaka i da ne pokazuje pred nikim svoju slabost.Amit odlazi.Gosti takodje odlaze.Karuna plače.Abhayram joj kaže da čak iako su svi gosti otišli on će proslaviti njen rodjendan sa njom kao i svake godine.Triveni krivi Nandini da je uništila Karunnin rodjendan jer je izabrala isti dan da pozove svoju sestru Rudaali i Dr. Amita.Nandini kaže da se sve to dešava zbog zlih očiju koje su uprete u njihovu kuću.Triveni kaže da tu nema niko sa lošim namerama.Nandini kaže da će Devi ma sve srediti i kaže da će ona odraditi jagrata sama uveče.Abhayram gleda sa zlim pogledom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nandini ide kućom i radi arti.Krish joj se pridružuje.Nandini daje arti Karuni.Karuna uzima arti i odlazi.Nandini gleda ljuto u Abhayrama.Nandini razgovara sa Kajljani i kaže joj da nije uspela.Kajljanina duša se pojavljuje ispred nje i kaže joj da je zaboravila šta joj je rekla.Ona joj kaže da pretvori suze u oružje.Kaže joj da se bori sa Kundanom.Nandini kaže da je u pravu i da ne sme da dozvoli da Kundan bude miran.

Šivam kaže Sudhi da će pričati sa Premalom, jer misli da ona ne bi trebala da se bavi tim poslom.Sudha ga pita šta će da mu kaže, dodaje da je već dovoljno napeta i da se ne meša u njen porodični život.Ona kaže da je ta porodica njena sudbina i da to niko ne može da promeni.Šivam pokušava da kaže nešto.Sudha kaže da je ona Rudaali i da je njena porodica ne razume.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site