Laži me 2. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Laži me 2. epizoda!

By  | 

Laži me 2. epizoda!

Dva agenta Domovinske sigurnosti dolaze u urede Lightman Groupa kako bi pokazali novi ručni poligraf. Cal ga odmah odbija i dokazuje njegovu nepouzdanost time što je privlačna recepcionarka postavljala pitanja umesto agenta. Iznenada se pokazuje da subjekt laže tokom kontrolnih pitanja. Sama prisutnost žene uzrokovala je seksualnu uzbuđenost subjekta, a stroj je to detektirao kao krivicu i pokazao lažno pozitivan rezultat.

Cal samozadovoljno odlazi govoreći agentima kako bi trebali trošiti novac na proučavanje ljudskog lica i njegovih 10.000 mogućih izraza. Cal odlazi u Fort Mead gde je vojnikinja optužila svog zapovednika za seksualno napastovanje. Želi da Gillian pođe s njim, ali ona ima drugi slučaj. Nagovara Cala da povede Torres koja se pokazala kao prirodni talenat u polju detektiranja obmana. Calu se ne sviđa što nije upoznata sa znanošću i što se oslanja samo na instinkt, ali nevoljno je povede nakon što tačno prepozna tri mikroizraza u jednoj petnaestini sekunde.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno