Laži me 23. epizoda!

Americke Serije

Laži me 23. epizoda!

By  | 

Laži me 23. epizoda!
Harold Clark, farmer kojem je banka nedavno uzela farmu, stoji u svom traktoru ispred Bele kuće i zahteva razgovor s predsednikom. Anonimna osoba nazove broj 911 tvrdeći da ima dovoljno eksploziva da raznese celi grad. Cal i ostatak tima ne smeju izaći iz zgrade, budući da se nalaze u blizini opasnog područja, stoga Ria Torres mora prikupljati sve informacije.

Cal putem video veze i telefona preuzima ulogu pregovarača. FBI želi znati trebaju li Harolda gađati snajperom ili je reč o bezopasnom luđaku. Dok sat otkucava, Cal mora utvrditi ima li Harold zaista bombu i hoće li je upotrebiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site