Laži me 30. i 31. epizoda!

Americke Serije

Laži me 30. i 31. epizoda!

By  | 

Laži me 30. i 31. epizoda!
30 epizoda
Cal i Gillian istražuju pokušaj atentata na guvernera Virginije. Guverner je nepovredjen, ali ubijena je jedna radnica iz njegovog kabineta. Cal brzo zaključi da je ona i bila meta i pretpostavi kako je neko iz guvernerove kampanje (ako ne i guverner lično) smislio čitav taj scenario da zataška ubistvo. Cal i Gillian moraju pronaći ubicu.

31 epizoda
Kad jednog od boraca pronađu mrtvog, Cal se izloži opasnosti da se otkrije kako se voli kladiti u jednom tajnom klubu gde se vode borbe. U međuvremenu, Gillianina ljubavna veza s Burnsom dolazi u krizu, kad ona otkrije mučnu tajnu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site