Laži me 4. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Laži me 4. epizoda!

By  | 

Laži me 4. epizoda!
Cal se obraća skupini agenata i objašnjava im izraze lica koje osoba pokazuje pre počinjenja planiranog nasilja. Agent Paul Aronson iz Tajne službe doveo je agente jer u posetu dolazi ambasador Park Jung-Soo iz Južne Koreje, a oni su zaduženi za njegovu sigurnost. Ambasador je objavio kandidaturu za predsednika Južne Koreje, a postoje informacije o mogućem atentatu na današnjem venčanju njegovog sina.

Cal i njegov tim priključuju se agentima Tajne službe na venčanju i počinju posmatrati goste i tražiti znakove besa, uznemirenosti ili gneva. Cal i Gillian nalaze se s ambasadorom koji želi njihovo jamstvo da će uočiti ubicu pre nego što napadne. Cal primećuje mikroizraz neiskrenosti kada ambasador govori o svom šefu osiguranja. Gillian posle primećuje da se čuvar plitko poklonio mladencu i nije sigurna šta da misli o tome.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno