Laži me 41. i 42. epizoda!

Americke Serije

Laži me 41. i 42. epizoda!

By  | 

Laži me 41. i 42. epizoda!
41 epizoda
Cal se sukobljava s vođom carstva samopomoći u nameri da oslobodi bogatu ženu koja je pala pod uticaj sektaškog vođe. Cal počne istraživati, ali situacija postaje olične naravi kad se pojavi sumnja u pretnje.

42 epizoda
Detektivka Wallowski zamoli Cala da joj pomogne u slučaju smrtno bolesnog vlasnika lanca uspešnih restorana, čija je poslednja želja da otkrije ubice svoje kćerke. Tokom istrage Cal otkrije izopačene odnose krhkog poodičnog carstva te posumnja da bi motiv mogla biti konkurencija među najbližim članovima porodice i da bi bogatašev sin mogao biti odgovoran za smrt svoje sestre.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site