Laži me od 24. do 26. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Laži me od 24. do 26. epizode!

By  | 

Laži me od 24. do 26. epizode!
24 epizoda
Cal igra opasnu igru mačke i miša s genijalnim, šarmantnim studentom psihologije za kojeg zaključi da je psihopata. Kad mu niko ne poveruje, Cal odluči pokazati sumnjičavcima da ulovi psihopatu pre nego što ponovno ubije. Slučaj zakomplikuje Calov bivši mentor, ugledni psiholog koga je harizmatični mladić takođe prevario i koga štiti iz ličnih i profesionalnih razloga. U međuvremenu, Loker i Torres otputuju u mali grad kako bi istražili slučaj NLO-a.

25 epizoda
Kad se navodni terorista IRA-e vrati tražeći odštetu, Cal pokuša otkriti ko je bio odgovoran za ubistvo njegove žene i deteta pre sedam godina.

26 epizoda
Cal pristane svedočiti za tužiteljstvo ali sazna da njegova bivša žena zastupa nevinu branjenicu, prelepu mladu ženu optuženu da je ubila svog mnogo starijeg i izuzetno bogatog supruga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno