Laži me od 43. do 45. epizode!

Americke Serije

Laži me od 43. do 45. epizode!

By  | 

Laži me od 43. do 45. epizode!
43 epizoda
Cala pozovu u duševnu bolnicu kako bi utvrdio drže li jednog pacijenta protiv njegove volje. U pokušajima da uveri bolnicu da puste pacijenta, Cal krene putem koji ga prisili da preispita vlastito mentalno zdravlje i da se suoči s vlastitim demonima.

44 epizoda
Bogatašica unajmi Cala da proveri njenog novog dečka, te on počne kopati po njegovoj prošlosti kako bi otkrio istinu o čoveku koji očigledno nešto krije.

45 epizoda
Cala unajme da istraži slučaj u kojem su trojica gimnazijalaca tokom razuzdane vožnje skrivila nesreću sa smrtnim posledicama. Državni advokat želi optužiti mladog vozača za ubistvo, ali Cal stekne drukčiju sliku o tom slučaju kad primeti znakove krivice kod člana hitne službe u civilu koji je žrtvi pružio prvu pomoć nakon nesreće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site