Laži me od 43. do 45. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Laži me od 43. do 45. epizode!

By  | 

Laži me od 43. do 45. epizode!
43 epizoda
Cala pozovu u duševnu bolnicu kako bi utvrdio drže li jednog pacijenta protiv njegove volje. U pokušajima da uveri bolnicu da puste pacijenta, Cal krene putem koji ga prisili da preispita vlastito mentalno zdravlje i da se suoči s vlastitim demonima.

44 epizoda
Bogatašica unajmi Cala da proveri njenog novog dečka, te on počne kopati po njegovoj prošlosti kako bi otkrio istinu o čoveku koji očigledno nešto krije.

45 epizoda
Cala unajme da istraži slučaj u kojem su trojica gimnazijalaca tokom razuzdane vožnje skrivila nesreću sa smrtnim posledicama. Državni advokat želi optužiti mladog vozača za ubistvo, ali Cal stekne drukčiju sliku o tom slučaju kad primeti znakove krivice kod člana hitne službe u civilu koji je žrtvi pružio prvu pomoć nakon nesreće.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno