Laži me od 43. do 45. epizode!

Americke Serije

Laži me od 43. do 45. epizode!

By  | 

Laži me od 43. do 45. epizode!
43 epizoda
Cala pozovu u duševnu bolnicu kako bi utvrdio drže li jednog pacijenta protiv njegove volje. U pokušajima da uveri bolnicu da puste pacijenta, Cal krene putem koji ga prisili da preispita vlastito mentalno zdravlje i da se suoči s vlastitim demonima.

44 epizoda
Bogatašica unajmi Cala da proveri njenog novog dečka, te on počne kopati po njegovoj prošlosti kako bi otkrio istinu o čoveku koji očigledno nešto krije.

45 epizoda
Cala unajme da istraži slučaj u kojem su trojica gimnazijalaca tokom razuzdane vožnje skrivila nesreću sa smrtnim posledicama. Državni advokat želi optužiti mladog vozača za ubistvo, ali Cal stekne drukčiju sliku o tom slučaju kad primeti znakove krivice kod člana hitne službe u civilu koji je žrtvi pružio prvu pomoć nakon nesreće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site