Ljubav bez granica 116 i 117 epizoda - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Ljubav bez granica

Ljubav bez granica 116 i 117 epizoda

By  | 

Ljubav bez granica 116 i 117 epizodaLjubav bez granica 116 i 117 epizoda

116 Epizoda

Silvana kaže Manuelu da nikada ne bi spavala s njim. Želi paziti na Ljiljaninu trudnoću i ukrasti joj dete kad se rodi, a ne praviti se pametna. Manuel joj odgovara da okrivi koga drugog, a ne njega kad joj plan krene po zlu jer on neće paziti na trudnice. Alfredo se naljuti kad sazna da Silvana čeka Diegovo dete. Silvana uzme Ljiljanin uzorak urina i kućnim testom trudnoće uveri Diega da je trudna. Razbesni se kad joj Diego kaže da će voleti svog sina i da mu ništa neće nedostajati, ali da oni neće živeti zajedno.

117 Epizoda

Silvana kaže mami da će se ona sama uveriti da Ljiljana voli drugog muškraca i da će zahvaljujući njenoj pomoći Ljiljana i njeno dete biti srecni uz Diega. Gustavo se razbesni videvši Lidiju s Mariom. Optuži je da je oportunistica. Lidia ga pljusne. Gustavo kaže Mariju neka zadrži Lidiju. Uplakana Lidia kaže Mariju da voli Gustava i da je boli njegovo nepoverenje iako je ona ta koja je grešila. Mario joj predloži da razjasni stvari sa svojim dečkom. Silvana kaže Bruni da joj da fotografije kojima je planira ucenjivati. Zauzvrat ona će objaviti vest da čeka dete s Diegom Moránom, daće mu da pokriva njeno venčanje s Diegom.Uz to vest o njenoj trudnoći prisliće ga da se oženi njome. Cecilia je ljubomorna kad vidi Marija s Lidijom. Kako bi se osvetila Mariju, govori mu da je Jan jako simpatičan i da će izaći s njim. Alfredo i Arnaldo se naljute kad im Silvana kaže za svoju trudnoću. Kažu joj da su oni najmanje pozvani da se osećaju srecnima zbog njene trudnoće jer još nisu preboleli Ljiljaninu smrt. Silvana im odgovora da je zato Diego prekinuo s njom te da će morati sama odgajati dete. Cecilia napokon prizna da oseća nešto prema Mariju i poljube se. Silvana kaže Diegu da će se vratiti u njegovu kuću samo kao njegova žena.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno