Ljubav bez granica od 96 do 98 epizode

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Ljubav bez granica

Ljubav bez granica od 96 do 98 epizode

By  | 

Ljubav bez granica od 96 do 98 epizode

Ljubav bez granica od 96 do 98 epizode

96.
Mauricio kaže Alfredu da je bio siguran da se Diego neće dobro brinuti za Azul i da ne znaju gde je. Aníbal zaprosi Iselu, ona ga moli da joj da vremena da razmisli. Mauricio kaže Andrésu da o Azulinu ponašanju zavisi hoće li joj dati vakcinu ili ne. Naredi mu da kopira sve Alfredove formule za interferon da bi ih registrirao na svoje ime i koristio se njima po svojoj volji jer će se rešiti i dr. Toscana. Cecilia uspe izbeći mikrofone i reći Diegu da je Mauricio oteo Azul. Odluče je spasiti. Azul kaže Caty da će pokušati pobeći, moli je da čuva tajnu i kaže joj da će se vratiti po nju. Caty joj kaže da više ne želi živeti s tatom. Caty i Azul sretnu Diega, koji im pokuša pomoći da pobegnu, ali Mauricio to spreči. Na Manuelov nagovor Piero kaže Gustavu da se Lidia slaže s glumljenjem rastave radi izvlačenja novca od Lucíje. Manuel kaže Lidiji da mora biti dobra prema Pieru jer će uskoro uživati u Lucíjinu novcu. Clemencia ga čuje i pobesni jer želi prodati vlastitu kćer.

97.
Clemencia kaže Manuelu da ga je voljela uprkos tomu što je prosečan, ali da mu nikad neće oprostiti to što pokušava prodati svoju kćer te se želi razvesti od njega. Mauricio zlostavlja Azul. Caty se seti nesreće u kojoj je umrla njena mama i viče na Mauricija da ne želi da ubije Azul kao što je ubio njenu mamu. Diego uspe doći do Azul i Caty, on i Mauricio se potuku, Mauricio naredi Andrésu da pripremi sve za odlazak iz zemlje i ukloni Diega i Ceciliju. Tavo kaže Lidiji da ga je razočarala. Zna da voli novac, ali ne slaže se s time što se dogovorila s mužem da prevare drugu ženu. Lidia kaže Manuelu da ju je već dovoljno povredio te da svi misle da je prostitutka i više ga ne želi videti. Policija uhapsi Andrésa, ali on ništa ne priznaje.

98.
Andrés kaže Pérezu Castelaru da Mauricio želi da prizna krivicu kako bi ga se rešio, no to neće biti tako lako. Kaže mu gde Mauricio drži Azul i Caty, a Ceciliji kaže da to čini jer je jedina žena koju je stvarno voleo. Policija dolazi spasiti Azul i Caty, Mauricio je ranjen, ali ubije Péreza Castelara. Mauricio je u zatvoru, nađe Andrésa i ubije ga. Alfredo dobije priznanje za svoj doprinos znanosti. Azul poseti Mauricija u zatvoru i obavesti ga da joj je sud dao starateljstvo nad Caty te da će Diego, ona i Caty biti srećna porodica. On histerično odgovara da neće dopustiti da budu srećni.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno