Ljubav iz osvete 15. epizoda!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 15. epizoda! Tashin je u pritvoru!

By  | 

Ljubav iz osvete 15. epizoda!
Tahsin Korludag je pritvoren i to ima efekat uragana, a takođe podiže tenzije između Džesura i Suhan.Tahsin iza rešetaka viče kako će mu Džesur platiti. Riza na slobodi dobija priliku da se osveti za godine koje su mu ukradene. On je uz pomoć koju dobija od starih prijatelja, odlučan da se približi Džesuru.

Nesrećan slučaj se događa na imanju i Džahide gubi kontrolu. Ta situacija navodi sve uključujući i Huliju da paniče. Džahide je skoro sigurna da je stigla do kraja puta. Džesur je pred donošenjem jako važne odluke, te traži od Suhan da uradi nešto za njega. To će dokazati njeno poverenje u njega. Suhan se nalazi pred odlukom,bilo kakvu odluku da donese uticaće na Džesurovu budućnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site