Ljubav iz osvete 17. epizoda! Smrt Džesurove majke!

Ljubav iz osvete-Cesur ve Güzel

Ljubav iz osvete 17. epizoda! Smrt Džesurove majke!

By  | 

Ljubav iz osvete 17. epizoda! Smrt Džesurove majke!
Džesur je u šoku zbog tragične smrti svoje majke. Tahsin Korludag će biti uhapšen na mestu incidenta.Džesur gori u plamenu boli. Suhan će dobiti svoj udeo tog plamena. Džesur napušta Suhan. U Džesurovom odsustvu Suhan će pokušati da pronađe tragove kako bi razrešila misteroizni događaj koji se desio. Međutim, svaki novi trag vodi ka sve komplikovanijoj situaciji.

Tahsin Korludag tvrdi da nije počinio to ubistvo, ali ne može da dokaže svoju nevinost i ostaje u pritvoru do drugog ročišta. Približava se ročište za ubistvo i Džesur se vraća iako nedeljama nije bio u Korludagu. Iako postavlja stara pitanja, on je sada potpuno drugačiji čovek i korak je bliži odgovorima koje traži. Kada se Džesur i Suhan suoče, on će opet morati da donese tešku odluku između savesti i ljubavi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site